Wat kan ik verder verwachten?

De opleiding wordt aangeboden in 9 lesdagen. De 10e dag is de dag van het schriftelijke examen.
De opleiding wordt volledig online aangeboden.

De eerstvolgende groep gaat van start op 15-09-2022. De lessen zijn om de week gepland (met uitzondering van de schoolvakanties regio noord en feestdagen) op donderdag. Niet op elke lesdag is er een online contactmoment gepland, een aantal dagen zijn ingepland als zelfstudiedagen.

Bij voldoende belangstelling zal de opleiding meerdere keren per jaar (in februari en september)van start gaan. Bij inschrijving reserveert u een plek in de opleiding. Bij voldoende aanmeldingen om van de opleiding van start te laten gaan ontvangt u een email om uw inschrijving definitief te maken. Pas na uw bevestiging bent u inschrijfgeld verschuldigd.

Als de opleiding vol is kunt u op een wachtlijst geplaatst worden. Wij nemen hier contact met u over op.

Klik hier voor lesdagen

Studiebelasting
Tijdens de opleiding worden 23 elearnings (totaal 26 uur) aangeboden. Daarnaast zijn er 4 studiedagen (live-webinars) van 4,5 uur (van 10:00 – 14:30 uur) en 3 studiecoachings (live-webinars) van 2 uur (van 10:00 tot 12:00 uur).

Het schriftelijke (online) examen duurt maximaal 2 uur, de casuistiekbespreking en open vragen (online) duurt 30 minuten. De theoretische voorbereiding voor de lessen kost ca. 2 uur per onderwerp.

Studiemateriaal
Tijdens de opleiding wordt het boek Borstvoeding, Handleiding voor de zorgverlener, van La Leche League (ISBN 978-90-801223-8-3) gebruikt. U dient dit zelf van tevoren aan te schaffen. Bestellen kan in de webwinkel van LaLecheLeague.

Accreditatie
Voor kraamverzorgenden is de opleiding door het KCKZ geaccrediteerd voor 50 punten.|
Voor verpleegkundigen die ingeschreven staan in het kwaliteitsregister (jeugdverpleegkundige, kinderverpleegkundige en VOG) 45 punten.

Live lesdag

Er zijn geen aankomende evenementen gepland. Houd de pagina in de gaten.

Live lesdag

Er zijn geen aankomende evenementen gepland. Houd de pagina in de gaten.